Tapahtuma

Valtakunnallinen Liikuntaviikko Aplicossa

HAASTAMME SINUT MUKAAN HYVINVOINTIIN!
Liikuntaviikko tulee jälleen! Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntaviikko on osa koko Euroopan liikuntaviikkoa. Laitetaan yhdessä koko Suomi liikkeelle.

Nyt on oikea aika korostaa liikkumisen yhteyttä terveyteen. Liikkuminen on tärkeä osa kansanterveyttä. Fyysinen aktiivisuus, ravinto, uni ja mielenterveys ovat hyvinvoinnin tärkeitä osa-alueita. Kansansairauksien ehkäisemisen ohella toimintakyvyn ylläpitämiseksi liikkumisella on selkeää tutkittua vaikuttavuutta. Yhteiskunta tarvitsee vaikuttavaa liikettä, alan yrityksiä ja liikkujia. Lähdetään tapahtuman kautta kohti parempaa terveyttä!

Liikuntapäivät vietetään kuntokeskuksissa 23.9.-29.9.22 Tavoitteena on innostaa ihmiset liikkumaan itselleen sopivimmalla tavalla, tarjoamalla kuntokeskusten tuottamia liikuntamahdollisuuksia ympäri Suomea. Olemme myös osa European Week of Sport-tapahtumaa tunnuksella #BeActive. Liikuntapäivät – BeActive Day on tarkoitettu meille jokaiselle – innostu ja osallistu!

MITEN MUKAAN TAPAHTUMAAN?
Liikuntaviikon aikana voit saapua yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa liikkumaan, kun sinulle sopii. Liikuntakalenterimme ryhmäliikuntatunneille (ei sisällä konsepteja ja kursseja) ja kuntosalille saa osallistua veloituksetta. Ilmoittautumalla ryhmäliikuntatunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi 050-3563045 tai info@aplico.fi

HAASTE TYÖYHTEISÖILLE JA SEUROILLE!
Haasta oma yrityksesi henkilökunta, seura tai ystäväporukka liikkumaan. Liikuntaviikon aikana kaikki yrityksesi/seurasi jäsenet saavat liikkua viikon ajan yrityksen/seuran nimissä Liikunta- ja hyvinvointikeskus Aplicossa lukujärjestyksen ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Käynnit kirjataan vastaanotossamme ylös. Kolme eniten käyntikertoja saanutta yritystä/seuraa palkitaan 500 €, 300 € ja 100 € TYHY-liikuntalahjakortilla. Lahjakortin saa käyttää haluamallaan tavalla esim. työntekijöiden TYHY- päivään, joka järjestetään teille erikseen toiveenne mukaisesti.

Eniten käyntikertoja keränneen ryhmän ilmoittaja palkitaan myös henkilökohtaisella 100 € lahjakortilla. Ilmoita ryhmäsi mukaan: emma.linden@aplico.fi tai saapukaa vain paikalle tapahtumaviikolla. Ilmoittautumalla ryhmäliikunta- tunneille ennakkoon varmistat oman paikkasi 050-3563045 tai info@aplico.fi