Tapahtuma

Lohjan torin avajaiset

Lohjan torikauppiaat sekä Lohjan kaupunki järjestävät yhteistyössä Lohjan torin kesäavajaiset lauantaina 27.5 klo 7 – 14.00. Torilla on tuolloin paljon mukavaa tapahtumaa sekä hyviä tarjouksia. Tapahtumaan kannattaa tulla kauempaakin, sillä vähään aikaan ei ole ollut näin kivoja kesäavajaisia Lohjan torilla!

Tilaisuuden juontaa Lohjalta kotoisin ja maailmallakin tunnettu muoti – ja matkailutoimittaja Jaakko Selin. Tapahtumassa kuullaan Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston esityksiä, nähdään taitavia tanssijoita sekä saadaan hemmotella makunystyröitä erilaisilla herkuilla. Tarjolla on herkkuja kylmästä lämpimään.

Valikoimassa on muun muassa Sydänvohvelin lämpimiä tuoreita vohveleita, Unkan Kaffelan herkullinen valikoima suolaista ja makeaa sekä Pingviinijäätelöllä on tarjolla monipuolinen valikoima kauden jäätelöpalloja. Kotiin vietäväksi saa ostettua muun muassa tuoreita vihanneksia ja juureksia sekä marjoja tutuilta torimyyjiltämme. Ei sovi unohtaa myöskään kesäkukkia, sillä ne tuovat oikeaa kesäfiilistä. Tämän lisäksi tarjolla on paljon muuta mielenkiintoista myytävää ja vielä mahtuu mukaan myyjäksi, jos ei ole vielä ehtinyt ilmoittautua.

Kaikki lohjalaiset ja naapurikuntien väki ovat lämpimästi tervetulleita torille viihtymään sekä nauttimaan olosta ja herkuista. Polkaistaan kesätori yhdessä käyntiin pingviinitanssin tahtiin, sillä Pingviini tulee viihdyttämään kaikkien pienimpiä. Nähdään Lohjan torilla!

Torikesän avajaisten ohjelma

klo 10:00 Tervetuloa-tilaisuus, Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston esityksiä
klo 10:45 Lohjan kaupungin tervehdys viestintä- ja markkinointipäällikkö Evita Malm
klo 11:15 Pingviinitanssi
klo 12:00 Toe Star -tanssikoulu esiintyy
klo 12:45 Kurkistus Vaahterateatterin kesäkauden esitykseen: Vaahterateatteri esittää Lohja 700 juhlavuoden kunniaksi Kalevalaan pohjautuvan näytelmän LOUHI. Pohjolan emäntä nousee taisteluun oman kunniansa, tyttäriensä ja heimonsa puolesta Kalevalaa vastaan taikakeinoja kaihtamatta. Miten taistelussa käy? Kenellä lopulta on valta ja miten sitä voi käyttää?
Käsikirjoitus Tuula Torasvirta
Ohjaus: Riku Kemppinen

Lohjan tori on auki kesällä 1.5 – 30.9 ti – la klo 7 – 14.00.

Poikkeavat aukioloajat ovat seuraavilla myyjillä:
Sydänvohveli on auki ti – pe klo 10 – 18, la klo 8 – 15
Pingviini jäätelö on auki ma – ke klo 12 – 19, to – la klo 10 – 19, su klo 12 – 19

Torilla on erilaisia tapahtumia pitkin kesää. Niitä kannattaa seurailla Lohjan Kaupungin sivuilla ”Lohjan tori”, Facebookissa ”Lohjan tori” ja osoitteessa tapahtumat.lohja.fi