Tapahtuma

Liikunnasta hyvinvointia työyhteisöllenne

Onko tyhy-päivien liikunta-aktiviteetti vielä hakusessa? Meillä voit viettää Tyhy-päivää tai ottaa vierailun Aplicossa osaksi päiväänne. Ohjaamme mielellämme teille liikuntaa tai istutaan alas porukalla miettimään työkaluja vaikkapa stressin kokonaiskuorman hallitsemiseen tai oman palautumisen tehostamiseen.

Tyhy-liikuntaa voi harrastaa Aplicossa myös säännöllisesti. Säännöllisellä liikunnalla saavutetaan monenlaisia hyötyjä työelämässä. Mieliala kohenee, ajatukset terävöityvät, stressin tunne kevenee. Voimme räätälöidä teidän työyhteisölle sopivan ryhmän tai kurssin ja liikkua juuri teidän aikataulunne mukaan tutun ryhmän kanssa.

“Säännöllisellä, intensiivisellä ja läpi koko eliniän jatkuvalla liikunnan harrastamisella näyttää olevan työkyvyttömyydeltä suojaava ja eliniän odotetta lisäävä vaikutus – liikunta ylläpitää ja parantaa toimintakykyä kroonisissa pitkäaikaissairauksissa ja vaikuttaa näin välillisesti työkykyyn.” – UKK-instituutti

Keskustelemme mielellämme tarpeista, joita teidän henkilökunnallanne liikunnalle olisi. Laita viestiä emma.linden@aplico.fi ja ota kanssamme askel kohti hyvinvoivaa työyhteisöä.