Tapahtuma

Klassikko – Varaslähtö

Lohjan Harrastajanäyttelijöistä koostuva Klassikko lauluryhmä ottaa VARASLÄHDÖN 10v. juhlavuoteen ja järjestää ensimmäistä kertaa koko illan konsertin Lohjan Laurentius-saliin su 19.11. klo 17. Konsertin aikana yleisö pääsee kuulemaan, kun tämä hersyvä naispoppoo laulaa muun muassa rakkauden kaipuusta, arjen katkeran suloisista haasteista ja aina niin ihanista paheista.

Lippu 25 €
Henkilökunta (vaatii koodin) 15 €
Lahjoituslippu (vaatii koodin) 0€

Kesto 2 h 20 min, 1 väliaika

Klassikko on vuonna 2014 perustettu rempseä ja vauhdikas lauluryhmä, jossa esiintyy reilu toistakymmentä naista. Tämä Lohjan harrastajanäyttelijöistä koostuva naisporukka esittää tunnettuja kappaleita, mutta aivan omin käsin kirjoitetuin sanoituksin. Sanat on myös harjoiteltu niin, ettei esityksissä näy kansioita, mutta keikkuvia lantioita kyllä. Ilmeikkyys ja eläytyminen on myös Klassikon juttu. Kaikenlainen tiukkapipoisuus ja jäykkäselkäisyys jää siis tämän lauluryhmän toimialueen ulkopuolelle. Tärkeintä on pitää hauskaa ja että yleisö nauttii.

Helmikuusta 2014 Klassikko on harjoitellut säännöllisesti ja keikkakokemusta on karttunut monien omien konserttien ja hauskojen yksityistilaisuuksien tiimoilta sekä yhteiskeikoista Nasakka improvisaatioryhmän kanssa. On Klassikkolaiset nähty voitokkaana myös Suomen Hauskin Tavis-ohjelmassa, jonka voittorahoilla Klassikko pääsi konserttikiertueelle Fuengirolaan syksyllä 2019. Korona-aika toi omat haasteensa harjoitteluun, mutta ryhmän vahva yhteishenki piti lauluinnon etänäkin liekissä ja uusien kuorolaisten voimin Klassikko on entistäkin ehompana valmis hyppäämään seuraavalle vuosikymmenelle.