Lohjalla Lovetat opiskelua

Elämästä nautiskelijoiden kaupungissa nautit opiskelusta ja opiskelijaelämästä. Täällä on tilaa ajatella, oppia, harrastaa, pitää hauskaa ja tietenkin löytää elämäsi Lohjalove. Niin tekivät aikoinaan myös Sanni, Elias Kaskinen, Elias Lönnrot ja Ruben Stiller.

Jutut

Nauti moni­puolisesta opetus- ja koulutus­tarjonnasta

Löydät Lohjalta suomen- ja ruotsinkielisen lukion sekä ammatillista koulutusta Luksiasta ja Ammattiopisto Livestä. Aikuiskoulutusta tarjoavat Lukion Aikuislinja, Hiiden Opisto, Luksia ja Laurea-ammattikorkeakoulu.

Tule nauttimaan laadukkaasta taiteen perusopetuksesta musiikin, kuvataiteen tai tanssin saralla. Lohjalla toimii myös Kolmen Kampuksen Urheiluopisto Kisakalliossa sekä Kanneljärven Opisto.

Lukio

Lohjalla toimii Lohjan Yhteislyseon lukio, Lohjan lukion aikuislinja sekä Virkby gymnasium. Myös kahden tutkinnon koulutus on mahdollista. Lukio-opiskelijana voit mm. opiskella kokonaisia jaksoa ammatillisessa oppilaitoksessa tai valita kursseja muista lukioista.

Toisen asteen ammatillinen koulutus

Lohjalla opiskelet mm. humanistisia ja taidealoja, kauppaa, hallintoa ja oikeustieteitä, palvelu- ja tekniikan aloja, terveys- ja hyvinvointialoja sekä tietojenkäsittelyä ja tietoliikennettä. Lohjalla hankit toisen asteen ammatillisen koulutusta Luksiassa, Kisakalliossa tai Kanneljärven opistossa.

Korkea-asteen koulutus

Laurea ammattikorkeakoulu tarjoaa Lohjalla liiketalouden, sairaanhoidon ja sosionomian koulutusta. Hiiden Opistossa suoritat avoimia yliopisto-opintoja kunkin lukuvuoden tarjonnan mukaisesti.

Kansalais­opistot ja taiteen perus­opetuksen järjestäjät

Taiteen perusopetusta annetaan Lohjalla kuvataiteen, musiikin, tanssin, käsityön ja teatterin aloilla. Kehitä valmiuksia ilmaista itseäsi ja luo edellytyksiä hakea ammatilliseen tai korkea-asteen koulutukseen.

Maahan­muuttaja­opetus

Hiiden opisto tarjoaa maahanmuuttajille kielikursseja eri taitotason mukaan.