Neulo kilpaa 700-vuotiaan Lohjan kunniaksi – HUOM! treenit 11.2.

Voittaja-neule palkitaan ja pääsee mukaan Lohjan museon Lohja700-kokoelmaan! Kisaa varten pidettävä suunnitteluworkshop on siirtynyt neulottavaksi 11. helmikuuta. Ilmoittaudu mukaan!
My Lohja

07:33

Nyt puikot heilumaan! Lohja täyttää tänä vuonna 700 vuotta. Sen kunniaksi kaupunki ja Hiiden Opisto järjestävät 700 silmukkaa -neulekilpailun.

Tervetuloa 700 silmukkaa -kisaan. Neulo Lohja-aiheinen neule kevään aikana ja toimita se meille. 

Kilpailun säännöt 

1. Käytä mielikuvitusta!
2. Neulo käsin.
3. Kerro Lohjaan liittyvä neuleen tarina.
4. Liitä mukaan valmistusohjeet.
5. Katso sääntö numero 1. 

Ammattilaisraati rankkaa parhaat neuleet kilpailun finaaliin, jossa lopullinen voittaja ratkeaa yleisöäänestyksellä. Finalistien neuleet ovat esillä elokuun ajan Lohjan pääkirjaston Linderin-salissa, jossa voit myös äänestää suosikkiasi. 

Voittaja-neule palkitaan ja pääsee mukaan Lohjan museon Lohja700-kokoelmaan! 

Ammattilaisraadin muodostavat Lohjan oma muotiguru Jaakko Selin, Urpuliisa Kuosmanen Lankakauppa Vaudevillasta ja rehtori Anne Kotonen Hiiden Opistosta. 

Neuleen valmisteluun on aikaa koko kevät. Kilpailuun osallistuvat neuleet tulee toimittaa toukokuun lopulla Hiiden Opistolle.

Suunnitteluworkshop 11. helmikuuta – Ilmoittaudu mukaan!

Treenit kisaa varten alkavat helmikuussa. Tammikuun treenit jouduttiin valitettavasti siirtämään, mutta nyt voit ilmoittautua mukaan helmikuun treeneihin. Hiidenopisto järjestää uuden neulesuunnittelun ideointi-workshopin 11. helmikuuta klo 12-15.15. Ilmoittaudu mukaan workshopiin tästä linkistä.

Toimittamalla neuleesi kilpailuun hyväksyt, että Lohjan kaupunki saa julkaista nimesi, neuleeseesi liittyvän tarinan sekä valokuvia neuleestasi omilla verkkosivustoillaan ja sosiaalisessa mediassa sekä antaa niitä julkaistavaksi kumppaneiden kanavissa tai medialle. Toimita neuleeseen liittyvä tarinasi myös sähköisesti osoitteeseen hello@mylohja.fi 1.6.2023 mennessä. 

Toimita 700 Silmukkaa -kilpailuun osallistuva neuleesi ja materiaalit 22.5.-1.6.2023 Hiiden Opistoon, Kirkkokatu 6, Lohja. Otathan yhteyden vahtimestariin neuletta tuotaessa, puh. 044 374 0000, paikalla klo 14.30 alkaen.

Lisätiedot:
Jenni Annanolli
Lohja700 -projektikoordinaattori
jenni.annanolli@lohja.fi

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: