Nauti opiskelusta ja hommaa ammatti Luksiassa

Lohjan uudella valoisalla kampuksen opiskelu on nautinto. Noin 80 prosenttia Luksiassa tutkinnon suorittaneista työllistyy suoraan tai siirtyy jatko-opintojen pariin.
My Lohja

18:25

Tuliterä Toivonkadun kampus tarjoaa loistavat puitteet opiskella ammatti Lohjalla Luksiassa. Kampus valmistui vuoden 2022 aikana. Sen ansiosta opiskelija löytää nyt kaikki palvelut saman katon alta.  

Luksia on Länsi-Uudellamaalla toimiva toisen asteen ammatillinen oppilaitos, jonka päätoimipisteet ovat Lohjalla ja Nummelassa. Siellä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon, erikoisammattitutkinnon, kaksoistutkinnon tai muuntokoulutuksen. 

Opinnot Luksiassa ovat nopea ja tehokas tie työllistyä käytännönläheiseen ammattiin. Noin 80 prosenttia tutkinnon suorittaneista työllistyy suoraan tai siirtyy jatko-opintojen pariin. 

Luksiassa voit opiskella lähes viiteenkymmeneen eri ammattiin. Valintavaihtoehtoja ovat terveys- ja hyvinvointiala, palveluala, tekniikan ja liikenteen ala, humanistinen ja taideala, maa- ja metsätalousala, tietojenkäsittely ja tietoliikenne sekä liiketalous ja hallinto

Viime kevään yhteishaussa suosituimmat vaihtoehdot olivat sähkö- ja automaatioalan sekä ajoneuvoalan perustutkinnot. Luksian Lohjan toimipisteellä voit yleisimpien alojen lisäksi opiskella myös esimerkiksi sukellusalan ammattitutkinnon. Viime kesänä Luksiassa pilotoitiin Esportsin eli elektronisen urheilun opintoja. Esports-opintoihin kuului muun muassa ammattivalmentajan vetämää pelivalmennusta CSGO:n eli Counter-Strike Global Offensive -pelin parissa. 

Luksiassa voit valita, millaista erikoisosaamista tutkintoosi haluat. Oppiminen tapahtuu kampusten lisäksi virtuaalisissa ympäristöissä ja työpaikoilla. Työharjoittelu tarjoaa työkokemusta ja voi avata ovia tulevaan työpaikkaan. Sinulla on mahdollisuus myös päästä opiskelijavaihtoon ulkomaille Erasmus-ohjelman kautta sekä opiskella Lohjalla ulkomailta tulevien vaihto-opiskelijoiden kanssa.

Luksiassa voit opiskella omaan tahtiisi. Voit valmistua kahdessa vuodessa tai opiskella samalla vaikka lukion oppimäärän, jolloin opintoaika pitenee. Perustutkinnon jälkeen voit siirtyä työelämään tai jatkaa vaikka ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Myöhemmin voit palata syventämään osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinnolla. 

Luksia tarjoaa myös yrityksille monipuolista koulutusta henkilöstön kehittämiseksi. Lisäksi tarjolla on yksilöllisiä asiantuntijapalveluita yritystoiminnan tueksi.

TUTUSTU JATKUVAAN HAKUUN

Ota yhteyttä
Luksian haku- ja ohjauspalvelut
puh. 044 369 6675
hakupalvelut@luksia.fi

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: