Myyjäksi Lohja700 -pääjuhlaan?

Onko sinulla ihania tuotteita myytäväksi, viestittävää tapahtumavieraille tai ehkä herkkuja tarjottavana? Tapahtuma-alueelle rakennetaan markkina-alue, jossa kauppa käy ja iloiset ihmiset kohtaavat toisiaan. Haluatko täältä oman myyntipisteesi?

Pääjuhlan myyntipaikat Aurlahdessa 12.8.2023

Tapahtuma-alue on Aurlahdessa ja myyntipisteet rakennetaan alustavan tiedon mukaan oheisen kartan mukaiselle alueelle. Muutokset voivat tässä vaiheessa olla vielä mahdollisia. Myyntipisteet ovat  2m leveitä ja 2m syviä puurakenteisia kojuja, jotka pystytetään valmiiksi tapahtuman järjestäjän toimesta ennen tilaisuutta.

HUOMIOITAVAA
Myyntipisteiden tulee huolehtia  ympäristön siisteydestä ja jätteistä itse. Myyntialueeksi lasketaan kojun lisäksi 1 metri myyntipisteen ulkoseinistä. Mahdollisen oman aggregaatin käyttö tulee hyväksyttää tapahtuman järjestäjällä etukäteen. On hyvä huomioida, ettei puurakenteiset myyntikojut ole välttämättä täysin vedenpitäviä.  Alue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Lähistöllä on vesipiste. Myyntipaikkoja on rajattu määrä ja ne luovutetaan varausjärjestyksessä. 

Alustavan myyntialueen sijainti Aurlahdessa

Myyntipiste

189,00 € sis alv
Sisältää myyntikojun koko tapahtuman ajaksi sekä sen pystytyksen ja purkamisen. Myyntialue huomioidaan myös tapahtuman markkinointiviestinnässä.

Tuplapiste

289,00 € sis.alv
Sisältää kaksi vierekkäistä, toisissaan kiinni olevaa myyntipistettä.

Myyntipiste sähköllä

269,00€ sis.alv
Sisältää yhden myyntipisteen, jossa yksi sähköpiste 16A sulakkeella. Toinen sähköpiste 99,00€.

Foodtruck -paikka

240,00 € sis alv
Tuplapisteen kokoinen alue  (noin 4mx2m) oman myyntitrailerin tai ruoka-ajoneuvon tuomiseksi festivaalialueelle.

Telttapaikka

240,00 € sis.alv
Kahden myyntipisteen kokoinen myyntialue ( noin 4mX2m) oman myyntiteltan pystyttämiseksi.

Foodtruck- tai telttapaikka sähköllä

320,00€ sis.alv
Sisältää yhden myyntipisteen, jossa yksi sähköpiste 16A sulakkeella. Toinen sähköpiste 99,00€.

HALUAAKO YRITYKSESI TAPAHTUMAN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI?

Lohja_brandikuva_Aurlahtipäivä_RGB
mainospaikat

Haluatko näkyä isosti tapahtumassa

Juhlavuoden päätapahtuma on upea tilaisuus tuoda yrityksesi esille tapahtumassa, joka varmastikin myös tallennetaan historian kirjoihin monelta taholta. Olisiko houkuttelevaa saada yrityksesi näkyville näin merkittävässä tapahtumassa?

Onko yritykselläsi valmis promootiokonsepti, jolla jalkautua tapahtuman tuhansien ihmisten sekaan? Haluatko, että viestisi näkyy isosti kaikille tapahtumavieraille laajasti alueella?

Tarjoamme yrityksellesi vahvan näkyvyyden alueella. Näkyvyys voi koostua esimerkiksi myyntipiste- tai tiedotejakelupaikasta, isoista banneripaikoista ja digitaalisesta viestinnästä. Tuemme tapahtumaa tiedottaen myös perinteisen printtimedian kautta.

Tapahtumayhteistyömahdollisuuksia voidaan rakentaa toiveiden mukaan, mutta olemme tehneet muutaman valmiin vaihtoehdon, jotka esittelemme mielellämme. 

Ota yhteyttä myyntiin

Yhteystieto nainen 600x800 www

Lohja700 -päätapahtuman myyntikojujen varaus

Matkailukoordinaattori  
Jenna Härmä
jenna.harma@lohja.fi
+35840 686 7085

Jenni Annanolli 600x900 (1)

Lisätiedot juhlavuodesta ja päätapahtumasta 

Lohja700 -projektikoordinaattori
Jenni Välilä 
jenni.valila@lohja.fi
+358406867019