Lohja pääsi näkyvästi esille Matkamessuilla

Lohjan osastolla nähtiin runsaasti matkakuumeisia kävijöitä, Lohjan Kaupunginorkesterin konsertti ja Lohjan Teatterin pop up -yllätys.
Henkilökuntaa Lohjan Matkamessuosastolla
Henkilökuntaa Lohjan Matkamessuosastolla
My Lohja

17:15

Lohjan oli vahvasti esillä Matkamessuilla 19.-22. tammikuuta. Lohjan messuosastolla runsaslukuinen yleisö pääsi paitsi tutustumaan Lohjan parhaisiin puoliin myös jahtaamaan palkintoja ja nauttimaan lohjalaisten yritysten yllätyksistä sekä tietysti kokemaan Lohjan Kaupunginorkesterin ja Lohjan Teatterin esitykset. Mukana oli tusinan verran lohjalaisia yrityksiä ja yhteisöjä, muun muassa Lohja Spa.

– Olemme tehneet aiemminkin Lohjan kaupungin kanssa yhteistyötä ja tälläkin kertaa olimme tyytyväisiä lopputulokseen. Saavutimme tavoitteemme sekä näkyvyyden että myynnin osalta, kertoo Lohja Span johtaja Arja Saarinen.

Vuorenpeikko Lohjan Matkamessu -osastolla
Vuorenpeikko Lohjan matkamessuosastolla.

Yksi Lohjan osaston vetonauloista oli uusi kalastuksen muoto, Green Fishing. Yleisö pääsi kalastamaan ja osallistumaan samalla Lohja700 -juhlavuosiarvontaan. Jos kalaa tuli, kalastaja sai myös palkinnon.

Green Fishing on Lohjalla kehitetty laji, jonka ensimmäiset SM-kisat järjestettiin viime kesänä Lohjanjärvellä kelluvassa lauttaravintola Kaljaasissa. Lajin isän, G-Fishing Oy:n Timo Aarnion, mukaan uusi kausi alkaa vappuna Kaljaasilla, ja myös uusia vihreän kalastuksen paikkoja on luvassa. Laji on kehitetty magneettikalastuksesta, jossa ongitaan magneetilla vesistöistä niihin kuulumatonta metallia.

– Kalastus sopi osastollemme kuin mato koukkuun, sillä Lohjanjärvi on Uudenmaan suurin järvi ja antoisa kalavesi, kertoo Lohjan matkailupäällikkö Jannika Joutsenniemi.

Henkilökuntaa Green Fishing -pelin äärellä Lohjan matkamessuosastolla
Green Fishing oli yksi Lohjan messuosaston vetonauloista. Pelin kehittäjä Timo Aarnio (oik.) ja Lohjan opas Tuomo Laine.

Lohjan kaupunkirakennejohtaja Pekka Puistosalo kiitteli kaupungin ja lohjalaisten yritysten hyvää yhteistyötä messuilla.

– Lohjan matkailu on ollut viime vuosina kovassa kasvussa ja Lohjalla on hyvät puitteet matkailuyrittämiselle. Me Lohjalla tuemme, arvostamme ja ymmärrämme matkailualan yrittäjiä. Lämpimästi tervetuloa yrittämään Lohjalle!, toivottaa Lohjan kaupunkirakennejohtaja Pekka Puistosalo.

– Hyvä näkyvyys Matkamessuilla varmasti osaltaan vauhdittavat Lohjan matkailun kasvua, Jannika Joutsenniemi myhäilee.

Matkamessuilla vieraili tänä vuonna 53 000 ihmistä. Näytteilleasettajia oli yli 850 lähes 70 eri maassa.

Lohjan kaupunkirakennejohtaja Pekka Puistosalo (vas.) ja Lohjan Matkailupalvelukeskuksen Matkailupäällikkö Jannika Joutsenniemi Lohjan matkamessuosastolla.
Lohjan kaupunkirakennejohtaja Pekka Puistosalo (vas.) ja Lohjan Matkailupalvelukeskuksen Matkailupäällikkö Jannika Joutsenniemi Lohjan matkamessuosastolla.

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämännautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: