Lohja on täynnä tekemistä talvilomalla

Lohjan hiihtolomaviikon tarjonnasta löytyy urheiluopistoa, kulttuuria, kylpylää, jääkartingia, luistelua, pakopelejä, hiihtoa, laneja ja paljon muuta.
Lohjalla on paljon tekemistä talvilomalla
My Lohja

13:20

Etelä Suomen talvilomaviikko (18.-26.2.) alkaa pian. Lohjalta löytyy lomaviikolla paljon tekemistä. 

Kisakallion urheiluopisto tarjoaa mahtavat puitteet talviloman viettoon. Lomalaisille on varattu muun muassa jääaikaa jäähallista. Talvilomaspesiaalina on päivittäiset, majoittujille ilmaiset, curling-pelit maanantaista perjantaihin klo 10-11.30.  Opiston suurkodalle syttyy tuli joka aamupäivä talvioman ajan. Majoitushintaan kuuluvat myös kuntosali, geokätköt ja valokuvasuunnistus sekä Karnaisten luontopolku. 

Lohjan Teatterin talvilomasesonki käynnistyy LohjaLove -konserteilla 18.-19.2. Putouksesta tuttu Timo “Isä Mitro” Lahikainen saapuu Puu-Anttilan lavalle Pasi Karpin ja brittihuumorin klassikosta Smith&Jones ammentavan Mies miehelle -komedian kanssa perjantaina 24.2.2023.

Tytyri Elämyskaivoksessa on talvilomalla normaalien opastettujen kaivoskierrosten lisäksi tarjolla muun muassa Mysteerikierroksia ja Tytyrin Tyyra -satunäytelmä.

Pakopelien ystävät pääsevät seikkailemaan talvilomalla Lohjalla Runaway Planin pakopeleissä joko aikuisten kesken tai koko perheellä. Tarjolla kaksi pelivaihtoehtoa, jotka sijoittuvat Madame Pomroyn taikajuomaliikkeeseen ja taidemaailman syövereihin.  

Lohjan liikuntakeskuksen tarjonnasta löytyy koululaisille muun muassa ohjattua keilailua, luistelukoulu ja talvikoulu. Keskiviikkona ohjelmassa on monipuolinen liikuntapäivä talvisäpinät. Tarjolla on myös leirejä monessa lajissa: Lasten Wau-talvilomaleiri, Voimisteluklubin leiri. Yleisurheiluleiri Mäntynummen liikuntahallissa. Alle kouluikäisen temppis Sporttikeskus Tennarissa keskiviikkona 20. helmikuuta. Perjantaina 22.2 Tennarissa on Perhepäivä-tapahtuma klo 10-13, ohjelmassa muun muassa vapaata liikkumista ja makkaranpaistoa.  Koko perheen kynttiläluistelun tunnelmasta voi nauttia Aurlahdessa perjantaina 22. helmikuuta.

Lohjan Aurlahden hiekkakentällä pääsee kokeilemaan jääkartingia lauantaina 18.2, keskiviikkona 22.2. ja lauantaina 25.2. klo 12-18.

Nuorisotila Dixin yönuokassa voi loman kunniaksi valvoa koko yön pelaillen ja leffoja katsellen. Väsyn yllättäessä pääsee ottamaan torkut säkkituolissa. 

Loma pyörähtää hauskasti käyntiin Pelitalo Basen talvilaneilla perjantaina 17.2. klo 15.00 alkaen osoitteessa Kullervonkatu 7.

Talviloma voi olla myös futsal-loma. Kokoa vähintään viiden hengen joukkue ja osallistu ilmaiseen futsal-turnaukseen torstaina 23.2. klo 11-16 Mäntynummen liikuntahallissa. Mukaan mahtuu kahdeksan joukkuetta.

Talvilomaviikon maanantaina ja tiistaina on tarjolla loistava tilaisuus opetella taikuriksi Sammatissa. Alakouluikäisille suunnatulla taikuuden alkeiskurssilla opetellaan hauskoja temppuja, perehdytään taikurin rooliin ja tehdään esiintymistaidon harjoituksia. Lähde Taikuuden alkeiskurssille!

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämännautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: