Lohja Business Event -tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Lohjalla syksyllä 

My Lohja

12:18

Lohja Business Event -tapahtuma 27-28.9.2023 tarjoaa lohjalaisille yrityksille ja yrittäjille pääsyn seuraamaan Nordic Business Forum -tapahtuman korkeatasoista ohjelmaa suoratoiston välityksellä.  

Tapahtumassa kuullaan suorina lähetyksinä Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän Nordic Business Forumin huippuasiantuntijoiden puheenvuorot. Lohjalla järjestettävään tapahtumaan tuovat lisäväriä paikalliset yritystarinat ja Vuoden Innovaatioyrityksen valinta. 

Nordic Business Forum on tullut tunnetuksi maailmanlaajuisesti erittäin tunnetuista puhujista. Näiden nimien joukkoon kuuluvat muun muassa Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama, Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger, Yhdysvaltain entinen varapresidentti Al Gore sekä Hollywoodin tunnetuimpiin tähtiin kuuluva George Clooney, joka vieraili myös Lohjalla ensi kertaa järjestetyssä Lohja Business Event -tapahtumassa – tosin livestriimin välityksellä. 

Kaksipäiväinen Lohja Business Event järjestetään Puu-Anttilassa ja tapahtuma on nyt maksuton lohjalaisille yrityksille ja yrittäjille.  Tapahtuma tarjoaa hyvät puitteet verkostoitumiselle ja mahdollisuuden tarkastella, mihin suuntaan liike-elämässä ollaan menossa. 

Varaa paikkasi Lohja Business Event -tapahtumaan osoitteessa https://www.lohjabusinessevent.fi/ilmoittaudu/ 

“Lohja Business Event -tapahtuman tavoitteena on edistää paikallista yritystoimintaa ja yhteistyötä lohjalaisten yritysten ja yrittäjien keskuudessa. Olemme innoissamme siitä, että voimme tarjota alueemme yrityksille mahdollisuuden olla osallisena tässä huipputapahtumassa ja kuulla korkeatasoista ohjelmaa.” 

Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry ja Lohjan kaupungin yrityspalvelut 

Lisätietoja ja ehdotukset yhteistyöstä: toimisto@innocello.fi

Täältä Business Eventin omille sivuille
Täältä Innocellon sivuille

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: