Länsi-Uudenmaan kauppakamari

My Lohja

15:44

Länsi-Uudenmaan kauppakamari on eteenpäin katsova ja uudistuva elinkeinoelämän äänitorvi, jota kuunnellaan ja arvostetaan niin paikallisesti kuin valtion johdossa asti. Kauppakamarin jäsenenä olet osa laajaa päättäjien ja yritysjohdon verkostoa, osallistut paikallisesti ajankohtaisiin koulutuksiin ja pääset hyödyntämään vahvaa osaamista kansainvälistymisen ja kasvun kentällä. Tule mukaan tekemään, vaikuttamaan, oppimaan ja verkostoitumaan – nähdään kauppakamarilla! 

Länsi-Uudenmaan kauppakamari osa koko maankattavaa kauppakamariverkostoa, jonka jäsenenä saat monipuolisia jäsenetuja yrityksesi hyödyksi. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminnan kulut katetaan jäsenmaksuilla ja koulutuspalveluiden myynnillä. Toimimme Lohjalla läheisessä yhteistyössä kaupungin ja alueen merkittävimpien yritysten kanssa alueen yritysten kilpailukyvyn ja toimintaympäristön elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi. 

Edunvalvonta ja vaikuttaminen ovat yksi kauppakamarin ydintehtävistä. Kauppakamari huolehtii, että toimintaympäristö on mahdollisimman suotuisa kilpailukykyiselle yritystoiminnalle. Vaikutamme Uudenmaan yritysten puolesta työryhmissä sekä lausuntojen, kannanottojen, median ja tapahtumien kautta. 

Kauppakamarin kaupunkikohtaisten yksiköiden tapaamiset ja valiokuntatyö ovat kauppakamarin tärkeimpiä vaikuttamisen keinoja. Länsi-Uudenmaan kauppakamarin varsinainen alueellinen vaikutustyö tapahtuu liikenteen ja osaavan työvoiman ympärillä valiokuntien luottamushenkilöiden voimalla. Valiokunnissa ratkotaan yhdessä maakunnan elinkeinoelämän haasteita ja nostetaan esiin paikallisia kehittämiskohteita. Valiokunnat tarjoavat jäsenilleen myös keskustelufoorumin liiketoiminnan kehittämiseksi ja toimialan haasteiden ratkomiseksi. 

Monipuolinen koulutustarjonta on usein syy liittyä kauppakamariin. Jäsenenä saa lisäksi alla olevia jäsenetuja: 

  • Ajankohtaistietoa uutiskirjeen muodossa muuttuvasta toimintaympäristöstä. 
  • Koulutusta jäsenetuhintaan sekä lähikoulutuksena että sadoissa verkkokoulutuksissa, jotka löydät osoitteesta www.kauppakamarikauppa.fi  
  • Neuvontapalvelua maksutta laki- ja talousasioissa. 
  • Verkostoja, kun kauppakamarin tilaisuuksissa pääset laajentamaan kontaktiverkkoasi. Voit halutessasi osallistua vaikka Lohjan yksikön kokouksiin tai liittyä Johtajaklubiin kehittääksesi johtamistaitojasi ja verkostojasi. 
  • Vaikuttamiskanavan valiokuntiemme kautta, jossa pääset vaikuttamaan yrityksesi toimintaympäristöön ja edunvalvontaan. 
  • Kansainvälistymispalveluita saat Enterprise Europe Networkin kautta, jossa saat maksutonta palvelua kansainvälistymiskysymyksissäsi. 
  • Ulkomaankaupan asiakirjat kuten ATA Carnet -tulliasiakirjat ja alkuperäistodistukset vahvistamme jäsenetuhintaan. 
  • Online-tietopankistamme www.kauppakamaritieto.fi saat palkka-, kirjanpito-, ALV-, vero- ja ulkomaankaupan kansiot ajantasaisina tietolähteinä jäsenetuhintaan. 

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: