Keräämme 700 tarinaa Lohjasta – lähetä meille tarinasi

Tarinat julkaistaan juhlavuoden kunniaksi mylohja.fi-verkkosivulla. Tärkeintä on, että tarina on kiinnostava, totta ja liittyy Lohjaan. Myös reportaasit nyky-Lohjasta ovat lämpimästi tervetulleita!
My Lohja

08:00

Lohja täyttää tänä vuonna 700 vuotta. Sen kunniaksi keräämme Sammatin oman pojan Elias Lönnrotin jalanjäljissä 700 tarinaa Lohjasta Visit Lohjan somekanaviin. Lohjan Museo tallettaa tarinat, jotta 800-vuotissynttäreillä voidaan muistella taas sadan vuoden takaisia synttäreitä, ihan niin kuin mekin saamme tunnelmoida Lohja600 -syntymäpäiväjuhlia ihanien kuvien kautta.

Kerro meille oma Lohja-tarinasi. Tarinasi voi olla kertomus merkittävästä, mielenkiintoisesta, hauskasta tai koskettavasta tapahtumasta historiasta tai nykypäivästä. Tärkeintä on, että tarina on totta ja liittyy Lohjaan.
Koska Lohjan tarina jatkuu joka hetki, voit myös ryhtyä reportteriksi ja kertoa, mitä Lohjalla juuri nyt tapahtuu. Jos olet esimerkiksi opettaja, voit haastaa oppilaasi reporttereiksi kertomaan, mitä Lohjalla tapahtuu.

Voit kertoa esimerkiksi kokemistasi elämyksistä, tapahtumista, opiskelusta, asumisesta, työnteosta tai yrittämisestä Lohjalla.

Jos tarinoiden Väänteenjokesi on ylitsevuotavainen, voit kertoa niin monta tarinaa kuin haluat. Lähetäthän kuitenkin jokaisen tarinan omana juttunaan – katso ohjeet alla.

Kirjoitusohjeet

Herätä somekansan mielenkiinto nasevalla otsikolla. Merkitse mahdolliset sitaatit lainausmerkeillä. Liitä mukaan tarinaasi liittyvä kuva. Yhden tarinan maksimipituus on 1000 merkkiä. Lohja Loves short stories!

Lähetä tarinasi meille tästä linkistä.

Varaamme oikeuden toimittaa juttuja sekä päättää, mitkä tarinat julkaistaan. Tarkista ennen juttusi hyväksymistä myöskin lähettämiisi materiaaleihin koskevat ohjeet ja ehdot.

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: