Ryhdy reportteriksi

Kun jotain mielenkiintoista tapahtuu, kerro siitä meille. Haluatko vinkata juttuaiheesta? Kuvasitko kiinnostavan videon tai valokuvan?
My Lohja

00:08

Lähetä materiaali hello@lohja.fi

Lähetä kuva, video tai juttuvinkki sähköpostilla osoitteeseen hello@lohja.fi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi Juttuvinkki: aihe.

Kerro viestissäsi nimesi sekä puhelinnumerosi. Lähetä kuvan tai videon mukana

1. Selostus siitä, mitä kuva tai video esittää
2. Milloin ja missä kuva tai video on otettu
3. Kuvaajan nimi ja muut yhteystiedot, jotta voimme tarvittaessa kysyä lisätietoja.

Kuvan koko tulisi olla 1920x1080px.

Myös palaute on aina tervetullutta. Se tulee helpoiten perille myös sähköpostilla; laitathan otsikoksi Palaute: aihe.

Millaisia juttuvinkkejä, kuvia tai videoita

Kaipaamme lohjalaisilta ajankohtaisia, hauskoja ja mielenkiintoisia videoita ja kuvia Lohjalta ja Lohjasta. Sellaisia, jotka voisivat kiinnostaa Lohjan asukkaita tai Lohjalle vierailua, muuttamista tai vaikkapa yrityksen perustamista.

Vinkkejä juttujen kirjoittamiseen:

  • Laadi jutullesi iskevä otsikko, joka pysäyttää lukijan.
  • Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  • Ingressi, eli alkukappale kertoo jutun tärkeimmän pointin.
  • Väliotsikot auttavat hahmottamaan koko jutun kokonaissisältöä.
  • Leipätekstissä on hyvä välttää monimutkaisia rakenteita ja pitkiä lauseita. Innosta lukijaa kirjoittamalla ytimekkäästi!
  • Lohja Loves short stories!

Materiaalin julkaiseminen

Resurssimme ovat rajalliset, emmekä takaa kaiken meille lähetetyn materiaalin julkaisemista. 

Oikeudet materiaaliin

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin. Samalla lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus luovuttaa materiaali Lohjan kaupungille.

Lähettämällä materiaalin lähettäjä luovuttaa Lohjan kaupungille vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttö- ja uudelleenjulkaisuoikeuden nykyisissä ja tulevissa jakelukanavissa ja käyttötarkoituksissa samoin kuin materiaalin edelleenluovutus- ja muunteluoikeuden. Tekijänoikeudet materiaaliin jäävät sen lähettäjälle.

Jos kuvaa tai videoita käytetään nk. uutistarkoituksessa, ei julkisella paikalla kuvaamiseen tarvita lupaa. Tässä tapauksessa ei myöskään tarvita julkistamislupaa videossa/kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.

Muissa tapauksissa lähettäjän tulee pyytää suostumus kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä. Tällöin kuvattavat antavat Lohjan kaupungille luvan hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Emme maksa meille lähetetyistä ja julkaistuista materiaaleista palkkioita. Kaikki materiaaleja meille lähettäneet osallistuvat kuitenkin kuukausittain arvontoihin, joissa arvotaan mm. lippuja Tytyri Elämyskaivokseen sekä Lohja700 -tuotteita.

Mylohjan uutiset kertovat, mitä elämästä nautiskelijoiden kaupungissa tapahtuu.

Jaa: