Tervetuloa museolle osallistumaan nuorten yhteisötaideprojektiin torstaina 8.6. ja perjantaina 9.6.! Työpajat ovat maksuttomia ja niihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Työpajaan voi osallistua pop up-tyylisesti klo 12-15 välillä.

Taidetyöpajassa sinä saat taiteilla oman Toiveiden paidan, joka tulee osaksi isoa yhteisötaideteosta Toiveiden pyykkinaru. Teos koostuu sadoista nuorten Toiveiden paidoista kymmenillä pyykkinaruilla. Taideteos sijoitetaan Tyynelä Galleryn viereiselle pellolle Lohjan Koisjärvelle ja se on maksutta yleisön koettavissa 22.7-31.10.2023.

Yhteisötaideprojekti on Tyynelä Galleryn (KühlTuli Productions ry) ja Lohjan kaupungin nuorisotyön organisoima ja se on osa Lohja700-juhlavuoden ohjelmaa.

Ota mukaasi oma vanha t-paita tai toppi TAI voit saada sellaisen myös museon työpajalla.

Ennen kuin aloitat, mieti rauhassa mitä sinä toivot tulevaisuudelta? Toiveesi voi olla isoa tai pientä, se voi liittyä esim. omaan opiskeluun, harrastuksiin tai työhön. Se voi myös liittyä johonkin isompaan teemaan kuten yhteiskuntaan, arvoihin, luontoon tai ilmastoon. Unelmoi vapaasti ja rauhassa. ”Mitä juuri sinä toivot tulevaisuudelta?”

Kun olet miettinyt oman toiveesi, voit taiteilla sen t-paidalle tai topille vapaavalintaisella
tekniikalla esim. tussilla kirjoittaen, maalaten, ommellen – käytä vapaasti luovuuttasi
(muista säänkestävyys)

Lisätietoa:
Instagram @kuhltuli @nuori_lohja
Facebook @Kühl Tuli @Nuori Lohja
TikTok @toiveidenpyykkinaru @nuorilohja