Unelmiesi koti Lohjalta -kierrokset

Tervetuloa Lohjalle – elämästä nauttivien ihmisten kaupunkiin!

Unelmiesi koti Lohjalta -kierrokset järjestetään lauantaina 5.8.2023.  Tule tutustumaan Lohjan monipuolisiin asumismahdollisuuksiin, tontteihin sekä palveluihin. Asumisen unelmasi alkaa täältä.

 

Ohjelma

Unelmiesi koti Lohjalta -bussikierrokset vievät sinut ajelulle ympäri Lohjan keskustan alueen suosituimpia asuinalueita. Noin 1,5 tunnin kierroksen aikana kuulet elosta ja asumisesta Lohjalla. Kuulet myös hurmaavista kylistämme, vaikka emme harmillisesti ehdikään niitä kiertämään. Kierroksella on mukana paikallisopas sekä Lohjan kaupungin asiantuntija. He vastaavat mielellään jokaiseen kysymykseesi.

Kierrokset alkavat Lohjan torilta lauantaina 5.8. tunnin välein klo 10.30, 11.30 ja 12.30 ja kestävät noin 1,5 tuntia. Kierros päättyy Lohjan torille, jossa on tarjolla kahvit herkkujen kera. Ilmoittaudu kierrokselle verkkolomakkeella.

Lohjan torilla on tavattavissa asumiseen ja rakentamiseen liittyviä yrityksiä kuten myös Lohjan kaupungin asiantuntijoita. Päivän aikana sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua muun muassa eri puolilla Lohjaa sijaitseviin myytäviin tontteihin, muihin asumisen mahdollisuuksiin sekä keskustella rakennusalan ammattilaisten tai kiinteistövälittäjien kanssa. He tarjoavat asiantuntemustaan ja neuvojaan kaikissa rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Torilla vietetään samaan aikaan myös suosittua Laurinpäivää. Tule viettämään hauska päivä ja löytämään ideoita unelmiesi kodille Lohjalla!

Tapahtuma Facebookissa

Lohjan tori sijaitsee osoitteessa Kauppakatu, 08100 Lohja. Lauantaisin pysäköinti Lohjalla on maksutonta. Torin läheisyydessä on katupaikkoja, mutta ne ovat hyvin suosittuja lauantaisin. Useampia parkkipaikkoja löytyy mm. Louhikadulta, Kirkkokentältä ja Linnaistenkadulta.

Löydä paikka uudelle kodillesi tapahtumarikkaan järvikaupungin keskustasta hyvien liikenneyhteyksien varrelta tai ison kuntamme vesistöjen täplittämältä, kulttuurihistorian aateloimalta maaseudulta, jossa etätyötkin onnistuvat mainiosti.

Lisätietoa asumisesta Lohjalla

Lohjan kaupungin tontit

Tervetuloa tutustumaan Lohjaan!

Lohja – elämästä nauttivien ihmisten valinta