Lohjalla on tilaa asua lähellä

Koti täynnä Lohjalovea on onnellinen koti. Tiedämme sen, koska olemme asuneet täällä jo yli 700 vuotta. Vuosisadat ovat karsineet turhan hötkyilyn, ja voit keskittyä nautiskelemaan kauniista kaupungista, jossa on tilaa asua ja elää lähellä luontoa, harrastuksia, kouluja ja työpaikkoja. Ja jos työsi on pääkaupunkiseudulla, sekin on lähellä.

Nauti kodista maalla, kylässä tai kaupungissa

Urbaanien maalaisten kaupungissa on tarjolla omakoti-, pari- ja rivitaloja kaupungissa, kylissä ja maaseudulla.

Vuokraa koti Lohjalta

Lohjalta löytyy hyvin vuokrakoteja erityisesti kerrostaloissa. Jos omakotitalo vuokralla kiinnostaa, kannattaa olla aktiivinen esimerkiksi Vuokra-asuntoja Lohjalla some-ryhmässä

Osta koti Lohjalta

Lohjalta löydät oman asumisen vaihtoehtoja kaikenlaisiin makuihin.

Rakenna unelmiesi koti Lohjalle

Kun löydät Lohjalta elämäsi tontin, varaa se tekemällä osto- tai vuokraushakemus. Saat vastauksen nopeasti, joskus jopa samana päivänä. Tervetuloa elämästä nautiskelijoiden kaupunkiin!

Lohjalla on tilaa ja tontteja riittää

Urbaanien maalaisten kaupungissa on tarjolla omakoti-, pari- ja rivitaloja maalla, kylissä ja kaupungissa.

Ota yhteyttä, me autamme

Me Lohjan rautaiset ammattilaiset tuemme sinua rakentamisen kaikissa vaiheissa. Kun tonttiasioissa tulee kysyttävää, soita Antille puh. 044 369 4460 tai lähetä sähköpostia, antti.laitakari@lohja.fi.

Löydä oppimaan

Meillä Lohjalla perheen pienimille järjestetään esi- ja perusopetusta sekä suomeksi että ruotsiksi alueen päiväkodeissa ja kouluissa. Perheen isommat löytävät opetus- ja koulutustarjontaa niin toisella asteella, korkea-asteella kuin opistoissa.

Varhais­kasvatus

Leikki, liikunta ja ulkoilu, tutkiminen sekä taiteellinen ilmaisu ja kokeminen ovat kaikki yhtä vahvasti varhaiskasvatuksessa tärkeää. Lasten oma osallisuus ja mielenkiinnon kohteet näkyvät ja kuuluvat toiminnassa. Lasten kanssa leikitään ja opitaan paljon pienryhmissä.

Esi­opetus

Esiopetus on kuusivuotiaan elämässä tärkeä kasvamisen ajanjakso. Uusia taitoja opitaan leikkimällä, liikkumalla, kokeilemalla ja tutkimalla. Vuorovaikutustaidot karttuvat toisten lasten ja aikuisten kanssa.Esiopetusta annetaan Lohjalla 20 eri yksikössä. Lisäksi esiopetusta järjestetään Lohjalla osassa yksityisistä päiväkodeista.

Perus­opetus

Lohjan kaupunki tarjoaa laadukkaan, kaikille avoimen ja yhtenäisen oppimispolun. Lohjan kaupunki on jaettu viiteen koulualueeseen suomenkielisten Laurentiuksen, Ojamonharjun, Järnefeltin yläkoulujen, sekä Mäntynummen ja Nummen yhtenäiskoulujen mukaan. Källhagens skola kerää kaikki ruotsinkieliset yläkoululaiset Lohjalta.